Waarom PAUL

Verhuurbedrijf PAUL. van stoelen, (sta)tafels, servies, bestek, tafeldecoratie, keukenapparatuur, kraampjes, meubilair, LED meubilair, BBQ en overige artikelen.

Verhuurbedrijf Paul is sterk in verhuur van stoelen, (sta)tafels, servies, bestek, tafeldecoratie, keukenapparatuur, kraampjes, meubilair, LED meubilair, BBQ en overige artikelen.

Bij Verhuurbedrijf Paul huurt u bijna alles voor bedrijfsfeesten, openingen, bruiloften, shows, open dagen, congressen, verjaardagen, tuinfeesten, examenfeesten, jubilea en elke gelegenheid waarbij u behoefte heeft aan onze materialen. Huren is de voordeligste en eenvoudigste oplossing.

Wij leveren tot in huis en bouwen grotere materialen voor u op. Veel van onze apparatuur is eenvoudig, met een handige handleiding, zelf goed te monteren.

Uw feest is bijna klaar. U dient alleen nog zorg te dragen voor het eten en drinken. Wilt u gebruik maken van onze handige checklists, klik dan hier.

Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, een goede service en gedegen advies, gebaseerd op een ruime ervaring sinds 1971! Het is niet voor niets dat wij gevestigde namen uit het Nederlandse bedrijfsleven tot onze klantenkring mogen rekenen. Uiteraard kan ook de particulier bij ons terecht om van een feest of andere festiviteit een succes te maken.

Voor elk sfeervol feest, moet je eerst bij Paul zijn geweest.