Scholen en Instellingen

Laat u adviseren over het huren van materialen.

Verhuurbedrijf PAUL weet als geen ander welke materialen er door scholen worden gehuurd. Dus ook wanneer, wat en hoeveel. Bel ons indien u vragen heeft! Tel. 070-3841203

Gebruik container voor uw tijdelijke opslagDaarom hebben wij een grote voorraad aan te verhuren materialen voor scholen. De gelegenheden die bij scholen vaak voorkomen zijn, brainstorm sessies, Open Dagen, Feesten, Examens, Jubilea en afscheid.
Omdat dezelfde gelegenheden vaak bij alle scholen tegelijkertijd zijn, is het van belang dat u uw bestelling tijdig doorgeeft.

Wij kunnen de door u gehuurde materialen ook eerder afleveren om het op- en afbouwen voor u te vergemakkelijken. Uiteraard doen wij dit zonder meer kosten. Ook houden wij rekening met vakanties en hanteren wij voor het huren voor langere periode een gunstige staffelprijs.

De container waarin wij uw materialen aanleveren, is ook tijdens de verhuur periode te gebruiken voor tijdelijke opslag. Ander bijkomend voordeel, u kunt zelf bepalen wanneer en hoe laat u de spullen gaat gebruiken en weer opruimen.