Tips van Paul

GOEDE VOORBEREIDING

  • Geef uw bestelling tijdig door. Indien er wijzigingen zijn geef deze in één keer door.
  • Zorg ervoor dat u 2 dagen van te voren uw bestelling compleet hebt dit werkt makkelijker voor beide partijen. (staat ook in de offerte)
  • Bij de grotere evenementen is het verstandig om 1 dag van te voren op te bouwen indien mogelijk. Hierdoor houdt u meer tijd over voor het voorbereiden en kunt u alle aandacht aan uw evenement besteden.
  • Maak een draaiboekje en download een checklist
  • Ga VOORAF na of er voldoende stroom op de locatie aanwezig is zeker als U apparatuur inhuurt zoals koffiezet apparaten en popcornmachines, zorg voor verlengsnoeren!

Horeca

Vergeet niet uw drank tijdig in te slaan en te koelen!

Hulp tijdens uw evenement

Zeker indien u het feest thuis wilt vieren, is het aan te raden om extra hulp te regelen. Denk bijvoorbeeld aan hulp in de bediening of bij het opruimen/afwassen. Zo heeft u zelf de tijd voor andere zaken, waaronder u ook kunt genieten van uw eigen feest.

Plattegrond van uw locatie

Bij opbouw van podia, tenten, dansvloeren en led meubilair is het handig dat er vooraf een plattegrond wordt opgestuurd. U heeft dan al een zaalindeling en het is dan niet noodzakelijk dat u bij de opbouw aanwezig moet zijn.

Geef bij Uw bestelling ook aan wie de kontaktpersoon is op locatie + telefoonnummer  (beheerder of party manager)

Wijzigingen

Uiteraard kan het voorkomen dat u toch nog iets wilt aanpassen aan uw bestelling. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor verzending nog worden doorgegeven. 

Vervoeren van artikelen

Wij besteden veel aandacht aan de verpakking en het vervoer van onze materialen hierdoor is het intern vervoer en de opbouw veel gemakkelijker.

Zorg ervoor dat de gehuurde materialen weer op de zelfde karren, kratten en flightcases klaar staat. Hierdoor is het interne vervoer voor u gemakkelijkker en de afbouw gaat ook veel sneller. Huren bij Verhuurbedrijf Paul is ook handig.

Na afloop

  • Vouw het linnen weer op (eten eruit svp!)  als het nat is, hang het even uit.
  • Stop geen linnen, rokken of moltons  in vuilniszakken*, maar in de door Verhuurbedrijf Paul geleverde karren of kratten.  (*Dit kan worden aangezien als vuil en per ongeluk worden weggegooid)
  • Serviesgoed, glaswerk, bestekken weer gesorteerd in de juiste kratten (borden max 25 per krat) dit ivm gewicht van de kratten. (denk aan uw rug)
Copyright © 2013-2017 Verhuurbedrijf Paul All rights reserved.