Bezorg Service

Bezorgservice

Service geven aan de klant is een van onze belangrijkste aandachtspunten. Het verhuren en afleveren gebeurt met aandacht voor uw vragen en wensen. Ook onze werknemers met hun opvallende blauwe vrachtwagens dragen deze service uit. Niet een zware kar voor de deur, maar daar neergezet waar het u uitkomt.

Grotere zaken worden zelf door ons geïnstalleerd en gemonteerd.

Wij adviseren u, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens uw evenement.

Met topmerken als Villeroy & Boch, Essenbach, Samsonite, Liebherr en Springs is de kwaliteit van ons assortiment gegarandeerd. Elk artikel wordt voor verhuur grondig gecontroleerd en gereinigd. Daardoor verkeren alle zaken in topconditie, daar mag u op rekenen.

Afhalen van artikelen

U kunt zelf de artikelen bij ons ophalen. Maar wij brengen indien gewenst vanuit ons magazijn (tegen vergoeding) de gehuurde zaken ook naar de door u gekozen locatie. Daarbij hoeven wij overigens geen vervoer in te huren, alles wordt met ons eigen wagenpark geregeld. Door onze zorgvuldige opslag- en transportwijze kunt u altijd rekenen op onbeschadigde en goed functionerende artikelen. Alles is goed en praktisch verpakt, eenvoudig hanteerbaar. Soms zelfs op een speciaal geprepareerde kar of in een op maat gemaakte flightcase waarmee intern vervoer in uw pand bijzonder eenvoudig is!

Copyright © 2013-2017 Verhuurbedrijf Paul All rights reserved.